Friday, 5 October 2012

AKU HARUS TABAH !

hmmmm , aku memang perlukan dia . aku takleh hidup tanpa die . aku sayang die sangat . so , aku terpaksa redha untuk berkongsi die ngan orang lain . tak rela sebenarnya , tapi hmmm maybe tuh takdir aku kan . aku dah try mintak putus cara baik ngan die , tapi die taknak . siap ugut nak bunuh diri lagi , ahakss . ngade2 tau . hati aku saked yang teamat sangad tiap kali terbayang die dengan kak mira . takleh langsung . Cume , now die dah sweet macam mase kitorang mule2 kenal dulu . even tak seratus peratus macam dulu , tapi almost lahh . die dah cube kan . aku kesian kat die . mesti die pening nak jage hati aku and kak mira dalam mase yang same . aku try taknak buad die serabut tapi kadang2 aku tak mampu nak kawal perasaan aku . aku jeles sangt2 . mestilah , aku sayang die .tadi die ajak pergi bercuti ngan die . and of course ngan kak mira sekali . nak pergi tioman katanye . tataw lah camane aku nak berdepan ngan situasi niy . tapi aku terpaksa sebab nak jage hati die . aku nak die sayangkan aku . banyak aku nak cerite sebenarnya tapi tunggu next post lah . line tak mengizinkan . ILOVEYOUSOMUCH MOHD HANIF HASRIQ BIN ARIFFIN  !

No comments:

Post a Comment