Sunday, 23 September 2012

TIADA JODOH ANTARA KITA :)

mungkin niy post aku yg terakhir kat blog kisah antare aku dan die niy .dah takde lagy cerite antara kami . sampai sekarang , die langsung tak contact aku . maybe niy pengakhiran cerite kitorang yang die pilih . die langsung takde effort nak mintak maaf kat aku . biarlah aku bawak diri . aku akan pergi dari life anep and mira . aku just nak tahu diorang happy . aku dah bgy pesanan terakhir kat anep and mira . tak boleh dah nak tahan saked hati aku bile tahu perkembangan korang . korang tak rase ade kat tempat aku . korang takkan paham ape aku rase . aku tak salahkan sape2 . memang dah ditakdirkan naseb aku macam niy . aku hanya mampu doakan korang dari jauh . hanif ariffin , sekali lgy saye nak cakap thanks sebab pernah hadir dalam life saye and bahagiekan saye even just untuk seketike . saye hargai . susah untuk saye lupekan awak , amat2 susah . tapi saye akan cube jugak sebab saye tahu name saye dah takde dalam hati awak . tolong jgn mainkan perasaan perempuan lain dah okay . cukuplah saye sorang . izinkan saye terus sayangkan awak sebagai insan yg istimewa dalam life saye . jage diri , jage kesihatan , kurangkan smoke tuh . kuat sangad smoke . tak elok untuk kesihatan . miera , bel harap mira jage anep elok2 . mira org yg ckup bertuah . tak semue bertuah macam mira . mira ingat semue pesan bel okay . aku mintak maaf atas semue salah aku kat orang selame kite kenal . mira , tlong jadikan hanif satu2 milik awak . hanif , please jadikan mira satu2nya milik awak . then , korang akan lebih bahagie . asslamualaikum , jage diri , jage kesihatan :) so , followers , if ade lagi jodoh antare aku dan die , so akan ade lagi lah new post . kalau tak , mungkin semuenye berakhir kat sini . bye :)

No comments:

Post a Comment