Saturday, 29 September 2012

SECOND DATE :)

Okay , aku malas nak cerite bende lain . Sebab dalam kepale aku sekrang just teringat kenangan aku ngan die semalam . Petang semalam , aku pergi klinik . Aku pun tataw nape aku asyik tak sihat . Phone aku tinggal . Yelah , mungkin text sape2 pun + takde kedit . Bile check phone , aku tengok banyak missed call from my hubby . Agak weird lah jugak . Yelaa , kitorang mane ade otp dah macam dulu2. hmmmmm :'( Bile aku text die gune last kredit aku , die call . Die tanye aku katne , then die ajak jumpe . Die kate nak datang amek aku . Betape happynye aku . Aku terus cancel plan lain , heee . Sorry friends , aku rindu sangat kat die :) Dalam pukul 6 lebih macam tuh , die kate die otw . So , aku pun mandi laaa , hahahah . Excited sangad nak jumpe die . Habis kene bahan . Tak kesahlaa kan . Then , die call tanye hostel aku katne . Padahal die dah lalu dah , haha . Bile die kate die dah sampai , aku turunlaa :) Aku suruh die keluar kerete , sebab aku kan rabun . haha . Jalan ikut direction die jea , macam orang buta dah aku . Nampak die dari jauh , rase nak nangis pun ade . Rindu sangat . Plus , teringat yang die bukan milik aku sorang , ouchhh . Masuk kerete , macam biase . Salam die , die kiss dahi aku then aku kene kiss pipi die . Rindu nak buad macam tuh . Aku rasa kekok pulak ngan die . Dah lame tak jumpe kan . Die suruh letak beg kat belakang . Die kate , daripada pegang beg , baik pegang tangan die . Die emosi sikit dalam kerete sebab ade masalah . Yeahh , salah aku . Mintak maaf sangad2 . One more thing , bukan taknak dengar cakap awak ,tapi awak tak kenal parents saye lagi :) Kejap2 die okay , then die marah . Aku takot sebenarnya . Yeahh , aku kan sensitif . Aku kesian kat die sebab die asyik mengeluh . Aku rase macam aku susahkan die . Aku mintak maaf . Terdetik kat hati aku , die macam tak happy jea keluar ngan aku , kalau ngan mira mesti die happy . hmmmmm , i hate my own feeling . Kalaulah awak tahu , saye tak lena pun tido . Saye asyik risau kehilangan awak . Saye nak tengok muke awak puas2 sebab saye takot tuh pertemuan kite yang terakhir . Awak takkan pernah tahu macam mane saye sayangkan awak . Awak tak tahu saye nanges jea bile tengok muke awak lame2 . Saye asyik terbayang mira . Saye taknak kongsi awak dengan orang lain ! bukan tamak , tapi saya sayangkan awak . hmmmm , now aku tengah sedih . i can't continue my typing . brb ~

No comments:

Post a Comment