Friday, 21 September 2012

AKU TETAP SAYANGKAN KAU !

even memang dah terbukti kau dah ade orang lain , aku tataw kenape aku tak mampu nak benci kau . makin aku cube nak lupekan kau , makin aku ingat kau . makin aku cube nak benci kau , makin aku sayang kau . hati niy tak boleh dipakse untuk buang kau dgn senang . yeahh , niat di hati aku memang nak berundur jea . lagipun kau dah lame ngan die . thats mean , aku lah yg kacau couple korang . die bertuah dapat kau . macam2 die cerite kat aku pasal korang . aku jeles sangat .aku taknak cerite pape kat die sebab aku taknak sakedkan hati sape2 . aku yg jadi orang ketige kan , biarlah aku yg tanggung . aku tak suke orang sedih sebab aku . aku percaye die takde niat pun nak sakedkan hati aku . yeahh , based on her story , memang anep serious ngan die . setiap kali die cerite pape , aku akan bayangkan betape best nye ade kat tempat die . berangan jea lahh bella . die takkan jadi milik kau dah . aku pun dah cakap kat perempuan tuh taknak amek anep dari die dah . dah tuh permintaan die . kalau memang aku ngan anep takde jodoh , aku percaye perempuan tuh boleh jage die . aku hope kau boleh jadikan die satu2 nya bf kau . kalau kau sayang die , tak perlu rasenye ade yang lain . tapi aku tataw situasi sebenar kan . aku harap anep bahagie . get well soon my dear :)

No comments:

Post a Comment